Deim Krim Dan Diem Oil Untuk Besar Dan Panjangkan Zakar Anda.

PRODUK DIEM
DIEM KRIM/DIEM OIL
HARGA BIASA RM 75
 KINI HANYA RM 70 SHJ!! 
DIEM OIL RM 70
REKOMEN PAKAI KEDUA SEKALI
SANGAT LARIS DI PASARAN DAN JIMAT!!!!
DIEM KRIM + DIEM OIL=RM140+RM6(POS LAJU)=RM146 DIEM Krim & DIEM Oil telah diuji selamat dan dibuktikan untuk meningkatkan peredaran darah melalui applikasi topikal.• Pembesaran zakar KEKAL
• Menebalkan zakar & memanjangkan zakar anda
• Ereksi lebih kuat & lebih kukuh serta tahan lama dan lebih keras
• Mengatasi ejakulasi pramatang
Amalan serentak DIEM Krim dan DIEM Oil akan memberi impak yang lebih berkesan lagi. DIEM Krim lebih kepada pembesaran zakar manakala DIEM Oil lebih kepada pemanjangan zakar.
Anda tidak akan bimbang samada boleh “tahan lama” kerana ereksi akan kekal kukuh untuk lebih lama. Anda tidak perlu bimbangkan ejakulasi pramatang!
Fungsi DIEM KRIM & DIEM Oil

Zakar anda mengandungi dua seksyen dengan rongga-rongga dalaman kecil (seperti sebuah span). Ereksi berlaku apabila anda teruja dan pengaliran darah berlaku bagi mengisi tisu-tisu lembut itu.

DIEM KRIM & DIEM Oil dibuat untuk meningkatkan keupayaan tisu-tisu erektil supaya mengandungi lebih banyak darah daripada biasa.

Ini bermaksud anda akan mendapat zakar yang lebih besar dan lebih keras! Dan akhirnya, zakar yang lebih panjang, lebih tebal dan lebih keras serta
tahan lama! Kesannya kekal.
 

1. Bagaimanakah fungsi DIEM KRIM & DIEM Oil?
Bahan-bahan aktif dalam DIEM KRIM & DIEM OIL bertindak pada dinding tisu (Carposa Caevernosa) dalam zakar, membuatkannya lebih besar. Hasilnya tisu tersebut mempunyai satu kapasiti yang lebih besar untuk mengisi darah.

Hasil adalah zakar lebih tebal dan panjang. Seperkara lagi, salah satu daripada bahan DIEM KRIM & DIEM Oil memudahkan lebih banyak aliran darah kepada zakar. Jadi ereksi dicapai dengan lebih mudah.
 

2. Bagaimanakah harus saya menggunakan DIEM KRIM & DIEM Oil?
Urutan harian yang mudah pada zakar (dibawah 2 minit) sehingga kulit telah meresap sepenuhnya DIEM krim. Kemudian teruskan dengan mengurut menggunakan DIEM Oil. Ataupun campurkan DIEM Krim dan DIEM Oil dan urut serentak.
 

Untuk Meningkatkan Ereksi
Mengurut dengan lembut 10 hingga 20 titik DIEM OIL ke atas zakar dari pangkal ke hujung kemudian biarkan kering. Amalkan setiap pagi dan malam.
Untuk Pembesaran Zakar Semula Jadi
Bungkus zakar anda dengan satu kain lembap panas. Keringkan zakar anda dan urut di antara 5 dan 10 titik DIEM OIL ke atas zakar dan biarkan ia kering, Amalkan setiap pagi & malam.
3. Adakah kesan sampingan?
Tidak. DIEM KRIM & DIEM Oil adalah 100% formula semulajadi dan tiada kesan sampingan.
Untuk pengetahuan, DIEM krim adalah buatan Malaysia dan telah diexport ke USA, Singapura, India, Cambodia dan Nepal.

DIEM KRIM mengandungi ekstrak Hirudo Medicinalis (Medicinal Leech) dan ditambah dengan Tribulus Terristeris untuk meningkatkan mikro-peredaran darah.

Kandungan DIEM Krim : Aqua,Hirudo Medicinalis Oil, Tribulus T errestris Extract, Zingiber Minus, Smilax Myosotiflora, Aleurites Mollucana, Imex Preservative & Emolium Delta.

DIEM OIL mengandungi minyak kelapa semulajadi dengan ekstrak Hirudo Medicinalis dan wangian maskulin Ylang-Ylang.

Kandungan DIEM Oil : Fructus Cocus Nucifera, Hirudo Medicinalis, Rhizoma Zingiber Officinale, Rhizoma Smilax Myosotiflora, Rhizoma Zingiber Minus, Aleurites Moluccana, Semen Piper Nigrum, Ylang Ylang and Palm Oil (up to 30ml)


Tempah Diem Krim Dan Diem Oil Online !!!

CARA MEMBUAT TEMPAHAN

Tempahanboleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
CimbClicks / Cimb Atm Cash Deposit

1. Bankin RM146.00 ke Akaun :Mayban-155015219871
   

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.

(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call :017-3468224

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah
Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk : SLF

Contoh:-
AZMAN BIN ALI No 2, Jalan P/9a, Kawasan Perusahaan Sek 19,
43650
Bandar Baru
Bangi Selangor Maybank RM15.00
10.00AM 17 .01.2010.SLF


CASH N DELIVERY-KUALA LUMPUR-SELANGOR-SEREMBAN-MELAKA-SEGAMAT-(WAKTU TERTENTU SHJ)
                            
ORDER ONLINE-MALAYSIA-BRUNEI-SINGAPORE-INDONESIA
 
PEMBUNGKUSAN DIRAHSIAKAN DAN URUSAN PENGHANTARAN ADALAH BY POS LAJU TERUS KE RUMAH ANDA DAN JUGA ALAMAT BOLEH GUNAKAN ALAMAT POS LAJU BERHAMPIRAN SEKIRANYA PELANGGAN INGIN MERAHSIAKAN ALAMAT MEREKA ATAU TIADA ORANG DI RUMAH.PELANGGAN BOLEH DATANG AMBIL SENDIRI DI PUSAT POS LAJU YANG DINYATAKAN DARI JAM 8.30PG-8.00 MLM SELAMA 14 HARI
(SEMUANYA PERCUMA DAN ATAS PERMINTAAN PELANGGAN SHJ) 

MORE INFO-KLIK DI SINI

No comments:

Post a Comment